Coș de cumpărături

Politică de retur

Legal ai dreptul de a renunța la produs în 14 zile de la comandă de aceea descriem aici modalitatea prin care poți beneficia de acest drept.

Produsele standard.

La produsele din site care nu se realizează la comandă sau nu se personalizează ci se află pe stoc poți opta pentru returul comenzii fără explicații deși am fi recunoscători dacă ne-ai spune și motivul.

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse trebuie să urmezi următorii pași:

  1. Completezi formularul de retur.
  2. Aștepți să te contactăm (de regulă în aceeași zi).
  3. Ambalezi produsul în ambalajul original și te asiguri că este în perfectă stare și arată ca nou.
  4. În pregătești pentru a fi preluat de curier.
  5. Faci comanda la curier și îl expediezi pe adresa noastră.

Atenție!!! Returul produselor se face pe cheltuiala clientului. Adică plata transportului până la noi vă revine. Produsul sau produsele returnate nu vor fi preluate decât dacă se expediază prin firme de curierat întrucât nu avem contract și nu lucrăm cu Poșta Română.

După primirea produselor returnate vom evalua dacă sunt în stare funcțională și nu sunt deteriorate și îți vom vira banii în contul bancar specificat în formularul de retur în termenul legal de maxim 14 zile de la data recepționării produsului.

La produsele realizate la comandă și la cele personalizate.

La aceste produse nu există posibilitatea returului decât dacă au defecte care ne sunt imputabile. Vă rugăm mult să citiți cu atenție descrierile acelor produse pentru a putea comanda în deplină cunoștință de cauză. De asemeni vă rugăm la produsele personalizate să ne scrieți textele corect din punct de vedere gramatical. Noi verificăm textul dar e recomandat ca el să fie scris de dvs în cel mai corect mod posibil.

Formular de retur