fbpx
Coș de cumpărături
Idei excelente pentru decor living

Idei excelente pentru decor living

De cele mai multe ori când avem pe cineva în vizită la noi îl invităm prima dată în living. Deoarece acolo este locul musafirilor, nu? Și pentru că acolo vin niște persoane importante, trebuie să ai un decor al camerei adecvat. Unul care să inspire o primă impresie corectă. Una din metodele prin care să inspiri o impresie de încredere este să folosești obiecte de decor adecvate momentului. Obiecte de decor precum tablouri catifele sau alte obiecte asemănătoare pot fi idei excelente pentru decor living.

Tablourile

Tablourile sunt o metodă foarte bună de a induce o stare de calm și liniște. Depinde de tablou dar în general acestea pot avea peisaje liniștitoare, portrete enigmatice, sau citate inspiraționale. În funcție de ce alegi tu, atmosfera din acea cameră poate fi schimbată ca într-o poveste. Tot ce trebuie să faci este doar să ai decorul potrivit. Dacă ești încă la școală probabil ți-ai invitat deja odată unul sau mai mulți prieteni la tine ca să învățați împreună sau pentru a lucra la un proiect.

La fel cum am mai spus decor contează foarte mult. Dacă dorești să ai o atmosferă liniștită atunci poți să îți aranjezi camera în așa fel încât să nu ai obiecte care să îți distragă atenția. Citatele inspiraționale sunt o idee bună, deoarece acestea pot ridica foarte mult starea de spirit a unei persoane. Astfel, atunci când niciunul din voi nu mai are voință de a merge mai departe citatul respectiv poate să vă dea o nouă sursă de inspirație. Mai mult tablourile în stil vintage prin pastelul culorilor transmit liniște și relaxare.

O atmosferă primitoare.

Sau poate ți-ai invitat prietenul la tine pentru a discuta despre o problemă care va privește pe amândoi. În cazul acesta poți să îți decorezi camera într-un mediu liniștit care să beneficieze gândirea pentru găsirea unei soluții. De multe ori depinde de fiecare în parte. Unele persoane se simt mai bine în anumite medii în timp ce altele se vor simți mai bine în alte medii. Unele mai diferite de altele. Prin urmare dacă știi ce îl calmează pe prietenul sau prietena ta, atunci poate poți include acel lucru în decorul camerei. Dacă nu știi, atunci poți folosi ceva universal.

Unul din lucrurile care se potrivesc cel mai bine în living sunt mobilierul asortat culorii din acea cameră. Unele culori merg mai bine ca altele iar unele nu arată bine deloc. Așa că dacă nu dorești să alegi mobilierul nepotrivit atunci fă un mic exercițiu de imaginație. Înainte de a renova o cameră, sau înainte de a te decide ce mobilier să cumperi imaginează-ți cum s-ar potrivi cu restul camerei. Cine știe? Poate îți vor veni noi idei excelente pentru decor living la care nu te-ai mai gândit înainte.

Toate aceste idei ar putea să îți de ceva de gândit. Faptul că trebuie să îți iei puțin timp să te gândești la ceea ce urmează să faci. Să îți imaginezi cum ar arăta rezultatul a ceea ce faci. Să îți imaginezi fiecare pas pe care îl faci. Pentru că astfel poți să găsești întrebări și nelămuriri pe care nu le-ai observa în mod normal.