fbpx
Coș de cumpărături
idei de decoratiuni vintage

Idei de decorațiuni vintage pentru casă

Da, se poartă vintage! Nu e un stil vechi și apus, ci un mod de a-ți decora casa cu rafinament și eleganță. Nici nu trebuie să aduni obiecte de sute de ani ca să ai un decor vintage pentru casa ta. Idei de decorațiuni vintage pentru casa ta găsești chiar și în magazine din mall. Însă ceva și mai interesant este că aici poți să personalizezi obiecte de decor vintage cum vrei tu.  Avem o gamă variată de obiecte de decor vintage pentru casă. Fie că alegi un decor pentru living sau pentru hol, orice obiect de decor este o încântare pentru privire și pentru cei ce te vor vizita.

Chiar dacă nu ai sau nu vrei să cumperi obiecte antice de decor, este important însă a potivi și mobilierul cu decorul. Astfel o mobilă de lemn albă sau în culori pastel sunt esențiale pentru a compune un decor plin de eleganță și rafinament. Ca idei de decorațiuni pentru casă vă propunem tablouri cu imagini vintage, în culori pastel, tablouri canvas sau un set din trei imagini vintege potrivite perfect după imagine și cromatică.  Ne străduim să realizăm cele mai deosebite decorațiuni vintage cu texte și imagini alese cu grijă.

Decorațiuni vintage pentru un cadou deosebit.

Obiectele de decor vintage sunt potrivite atât pentru un decor luminos și vibrant în casa ta, dar pot fi și un cadou deosebit pentru o persoană dragă care știi că adoră stilul vintege. Uneori găsești ușor un cadou frumos cu impact pentru un eveniment sau pentru o persoana deosebită. Alteori însă oricât ai căuta știi că trebuie să oferi acelei persoane ceva cu totul deosebit, uinic și personalizat. Noi ne-am gândit și la acest aspect și am creat cadouri deosebite pentru ocazii și persoane deosebite. Cadou în stil vintage pentru mamă. Cadouri vintage pentru prietenă și orice altceva cauți găsești aici. Da uneori este greu să alegi și aici pentru că avem o varietate mare de cadouri obiecte de decor. Textele motivaționale sau mesajele inscripționate pe decor vor da un plus valoare cadoului oferit. Astfel  cadoul va fi o amintire plăcută pentru mult timp.

Imagine preluată de pe https://www.pexels.com/