fbpx
Coș de cumpărături
Decorațiuni interioare pentru hol

Decorațiuni interioare pentru hol – O primă impresie corectă

Decorațiuni interioare pentru hol

Orice casă are un hol, înainte de a intra propriu-zis în casă. De cele mai multe ori acolo se țin papucii, și este mai frig decât restul casei. Un loc în care musafirii își fac o primă impresie despre casa ta. Și totodată un loc în care poți așeza niște decorațiuni interioare pentru hol. alese corect, ele pot crea o primă impresie corectă și în favoarea ta. De aceea trebuie să fii foarte atent atunci când alegi un obiect de decor.

Alege ceva ce ar atrage privirea

Alege ceva ce ar atrage privirile cuiva. asta într-un sens bun. Deoarece nimeni nu dorește să atragă privirile asupra unui lucru de care nu este mândru. De cele mai multe ori oamenii atrag atenția asupra realizărilor lor: cupe, medalii, alte premii care le-au fost oferite ca și recompensă pentru un efort depus. Cu cât mai mare și mai scump premiul, cu atât mai mare este admirația.

Așadar ar fi o idee bună să afișezi câteva din medaliile tale, dacă ai. Ai grijă totuși la necunoscuți. Puțină neatenție și s-au dus toate realizările tale în mâinile altora. Deoarece în hol nu vor intra doar prietenii ci și curierul, poștașul sau altcineva care ar avea treabă cu tine. De aceea, dacă ai prea mulți vizitatori necunoscuți, este recomandat să folosești decorațiuni interioare pentru hol care nu arată de parcă ar fi acoperite cu aur.

Folosește obiecte decorative care se potrivesc în context

Poate că știi deja, dar nu poți pune decorațiuni de Valentine’s Day de Crăciun. Este un lucru pe care îl știe toată lumea: Trebuie să te adaptezi în Funcție de situație. O idee bună este să reînnoiești decorațiunile la fiecare anotimp. Astfel nu trebuie să te îngrijorezi că decorațiunile nu se mai potrivesc cu acea perioadă a anului. Dacă nu dorești să cumperi de fiecare dată o decorațiune nouă, atunci poți să iei ceva universal. Ceva cum ar fi un set 3 mini ”Pace, bucurie, binecuvântare”. Se potrivește în orice moment al anului.

Cel mai important lucru la o decorațiune este mesajul. Este un tablou cu o casă în depărtare? Poate da o senzație de ”acasă”. Este o statuie mai greu de înțeles? Poate da o atmosferă de mister care provoacă la gândire.

Decorațiunile interioare pentru hol sunt importante

Da, știu că am mai zis înainte, dar îți creează o primă impresie pe care nu vrei să o strici. De aceea este recomandat să ai foarte mare grijă ce ții în hol și trebuie să păstrezi mereu curățenie. Cine știe când ai un musafir neașteptat? Este bine să fii pregătit din timp pentru oricine. Nu strică niciodată să fii bun cu cineva.

Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels