Coș de cumpărături

Întrebări frecevente

VISTERIA WEB SRL
str. Valea Adâncă nr 9/1
551060 Mediaș – SB
CIF: 38709965

Tel: 0742 470 356
email: cadouri@visteria.ro

Produsele noastre se execută la comandă. Nu lucrăm cu stocuri. La confirmarea telefonică a comenzii se va comunica şi timpul de procesare şi livrare.

Produsele noastre sunt executate pe comandă. În acest caz nu se aplică politica de retur decât dacă produsul are greșeli ce ne sunt imputabile. 

Adresa se poate schimba din panoul de control după ce te autentifici. Dacă ai completat adresa eronat te rog sa ne comunici telefonic cât mai rapid. Asta va scuti mult timp.

Vei primi mesaje pe email la fiecare etapă a comenzii. Dacă e nevoie de detalii suplimentare ne poți suna și pe baza ID-ului de comanda va putem oferi informații suplimentare.

Da oricare din produse se poate personaliza. Dacă este doar textul e mai simplu, dacă e și imaginea e mai complex. A se vedea opțiunile în pagina produsului.

Deocamdată nu. Dacă totuși comanda e mai mare vă rugăm să ne contactați și vom evalua situația în funcție de destinație.

Deși e un trend în a face ambalajele mai atrăgătoare decât produsele noi nu îmbrățișăm acest trend. Credem că valoarea trebuie să o aibă produsul în sine, de aceea, produsele noastre sunt ambalate cât de clasic și simplu se poate, uneori chiar în ambalaje recondiționate sau refolosite.

Nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta?

Ne poţi contacta prin acest formular!