fbpx
Coș de cumpărături
bunica

Cadou pentru bunica

Bunica, persoana care deși e departe pentru unii sau aproape pentru alții ne vrea binele. Poate că exagerează uneori. Dar trebuie cu toții să recunoaștem că de multe ori am petrecut momente frumoase cu bunica. Fie că ne-a dat multă mâncare, fie că ne-a răsplătit ajutorul la curățenie prin casă sau alte lucruri pe care obișnuia bunica să le facă. Sunt multe modele de bunici pe lumea asta. Fiecare are calitățile ei. Poate că nu te duci prea des pe la bunica ta și asta o supără. Ai vrea totuși să îi duci un cadou pentru bunica, dar nu știi ce? Ei bine sunt tot felul de idei pe tema asta. Ai putea să îi iei chiar și un buchet de flori. Dar sunt convins că ai vrea totuși ceva mai special, poate un serviciu de cafea de porțelan. Sau poate ce zici de un papirus?

Cadou pentru bunica – Un papirus

Sunt convins că bunicii tale i-ar plăcea să aibă un papirus nou de la tine pe care să aibă unde să îl pună. Mai ales dacă are un mesaj special pentru ea. Ar putea fi ceva de genul acesta: „Pentru bunica”. Cred că i-ar plăcea să își ridice ochii și să îl vadă și să își amintească că e de la tine. Un papirus  ca acela poate fi pus aproape oriunde și este foarte ușor de mutat. Tocmai ca un tablou, dar mai mic.

În final cred că cu toții trebuie să ne arătăm recunoștința față de bunica. De ce? Pentru că este ființa care ne poartă în suflet și în cele mai frumoase amintiri. Bucuria ei este prezența noastră. Și bucuria noastră este să o știm bine și împlinită. Fie să aveți parte de multe bucurii alături de bunici și să va fie viațăa frumoasă și împlinită.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *