fbpx
Coș de cumpărături

Cadou pentru bunic

Bunicul este o persoană importantă în viețile nostre. De ce? pentru că este persoana care i-a format pe părinții noștri. Este persoana care i-a făcut ceea ce sunt azi. Și nu doar atât. Își mai și ajută nepoții. Îi învață ce i-a învățat și pe părinții lor. Tocmai ca să ajungă o persoană valoroasă. Să ai un bunic este o binecuvântare pe care nu mulți o au. Așa că în semn de recunoștință ar fi o idee bună să îi spui că ții la el. O poți face în mai multe moduri: poți simplu să îi spui, sau să îi faci un cadou cu o valoare emoțională. O amintire sau ceva asemănător.

O cană

Nu știi ce ar putea fi un cadou potrivit pentru un bunic? Atunci ce zici de ceva util, ușor de folosit în fiecare zi? Da, o cană. Și nu doar atât, una cu un mesaj sau chiar o poză cu o amintire cu el. Asta îi va reaminti în fiecare zi de tine și de ce a făcut pentru tine. La urma urmei se merită să păstrezi niște amintiri valoroase, nu?

Direct

Dar totuși de ce să nu îi spui direct? Față în față.  Sunt de părere că un astfel de gest valorează mai mult decât a da un obiect. La urma urmei tot ce spui vine din adâncul inimii. Poți să îi spui pur și simplu „Mulțumesc că îmi ești bunic” sau „Mulțumesc că îmi ești ești aproape”. Nu trebuie să vorbești prea mult. Simplu și sincer. Asta contează mai mult decât ai crede.

Dacă vrei să spui ceva mai mult de ce nu îi spui asta: „Cel mai bun bunic…”? Eu cred că s-ar potrivi indiferent de situație. Așa că mulțumește-i bunicului că e acolo pentru tine.

Acest articol a fost scris de Timo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *